Ann Sommarin © Anders Carlsson

Om Södra Sandby Hund- och Husdjursservice

Jag har en mångårig bakgrund inom ridsporten och arbetade länge som ridinstruktör och fritidsledare på ridskola. Växlade sedan över till fastighetsbranschen och IT-branschen och har sedan dess arbetat med kundservice, försäljning, administration, information, IT-support och marknadsföring. Sammantaget har detta givit mig en arbetslivserfarenhet med breda kunskaper samt ett omfattande nätverk.

Jag skaffade min första hund, en flatcoated retriever, år 1996. Då ville jag egentligen bara ha en sällskapshund men genom en granne fick jag chansen att följa med på en apporteringskurs och sedan var intresset väckt.

Sedan dess har ett antal flatcoats och labradorer av jakttyp funnits i huset. Jag tränar mina hundar för tävling och deltar också gärna som apportör på fågeljakter under säsongen. Jag har haft förmånen att få tävla både nationellt och internationellt vilket har gett mycket värdefull erfarenhet. Under åren har det också blivit en hel del hantering av omplaceringshundar som sedan slussats vidare till nya hem och fått ett bra liv.

Södra Sandby Hund- och Husdjursservice ger mig möjlighet att kombinera min arbetslivserfarenhet med mitt intresse för hundar och andra djur och jag ser fram emot att få träffa dig och dina djur.

Välkommen att kontakta oss!